2011. május 6., péntek

Szinopszis







  Ha a holnapból, tegnap lesz, a jelenből múlt, s az élet, már közelebb van a halálhoz, nem marad más, mint a remény..

  Emma Holden súlyos balesetet szenved. Életéért küzdenek az orvosok, de úgy tűnik hiába. A nő kómába esik, és felépülésére egyre kevesebb az esély.
A kóma mesterséges világán át, visszarepül a múltba, s lehetőséget kap arra, hogy végignézze elrontott életét. A film pörögni kezd, s ő mindeközben dupla csatát vív magában: igyekszik legyőzni a kórt, és harcol a múltbéli hibái ellen is.

Emma gazdag nő „volt”. Biztos családi háttérrel, egy jóképű férjjel az oldalán. A híres Holden szállodalánc örökösének, Toni Holdennek a felségeként, állandó reflektorfényben zajlott az élete. Egy napon aztán minden megváltozott…

A házassága megromlott. A férje többé már nem volt szerető társ. Az otthonáról már nem mondhatta, hogy a boldogág otthona volna. Az élete nem volt több mint hazugság. Úgy érezte nincs már mit veszítenie.

Ebben az elkeseredett pillanatában úgy dönt, felrúgja a szabályokat, és egy szégyenletes ám mégis csalogató, vérpezsdítő éjszakát tölt egy idegen karjaiban.

Az életét mégsem ez a kaland töri meg, hanem egy váratlanul érkező, új szerelem, mely már akkor halálra ítéltetett, amikor még meg sem született….

Vajon megéri mindent egy lapra feltenni? Esetleg tartalékoljunk?

A bölcsek azt mondják, éljünk úgy, hogy ha lepörög előttünk életünk filmje, szégyenkezés nélkül tudjuk végignézni.

De vajon a bölcsesség, tud annyira érdekesnek hatni, hogy ne aludjunk be már a sztori elején?

Az igazság az, hogy okosnak és bölcsnek lenni jó, de az élet túl rövid ahhoz, hogy elpocsékoljuk. Tegyünk meg mindent azért, hogy életünk filmjében, ne csak főszereplők, de hősök is legyünk. S ha ehhez kicsit pironkodni kell, ám legyen, még mindig jobb, mint a tizedik perc után kinyomni, a power gombbal….





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése